Sanseveria kopen

SANSEVERIA

De Sanseveria is een ijzersterke kamerplant, heel gemakkelijk in de verzorging en hij staat ook nog eens erg leuk. Hij mag dan ook zeker niet ontbreken in je planten collectie. Vrouwentong is ideaal voor iedereen die niet echt groene vingers heeft, want deze plant overleeft bijna alles!

Sansevieria kopen

Sansevieria Trifasciata binnenplanten zijn de meest idealevkamerplanten voor mensen zonder groene vingers. Het kopen van Sansevieria’s zal je jaren lang plezier geven. De Sanseveria (vrouwentong) verbruikt namelijk erg weinig water en kan weken zonder. Ook doet de Sansevieria het goed op zowel donkere als lichtere plaatsen.

Verzorging Sansevieria 
De Sansevieria kan wat hebben. De standplaats heeft weinig invloed op zijn gezondheid. Vol in het licht of een wat donkerder hoek in de kamer? Het maakt de Sansevieria niet uit. Ook met water geven is het een makkelijke klant. Je kan de Sansevieria beter te weinig dan teveel water geven. Zorg ervoor dat de grond tussen twee waterbeurten altijd is opgedroogd. Een per maand wat voeding is al voldoende en dan met name tijdens de zomerperiode. De plant kan goed tegen droge lucht. Een plekje boven de verwarming is dan ook geen enkel probleem. De Sansevieria is licht giftig bij inname. Wees dus voorzichtig met kinderen en huisdieren.

©2024 Powered by Jotmardrisep for Bloemen en Planten Bezorgen

Disclaimer Kijk voor actuele informatie en prijzen op de website van de betreffende webwinkel. 

Wij zijn een affiliate website en verkopen zelf geen Bloemen en planten.

13 gift en cadeau partners, 7 Bloemenwinkels Online waaronder de top 3 bloemisten

Log in with your credentials

Forgot your details?