Bezorging 6 dagen per week & op dezelfde dag
Meer dan 25 jaar ervaring
7 dagen versgarantie
We scoren een 8.8/10 bij onze klanten
Terug naar ballonnen

Verjaardag ballonnen

De leukste zwevende verjaardag ballonnen voor de jarige Job. Op werkdagen besteld voor 11:00 uur = vandaag bezorgd.

verjaardag ballonnen

De leukste verjaardag ballonnen

38
Bezorging 6 dagen per week & op dezelfde dag
Meer dan 25 jaar ervaring
7 dagen versgarantie
We scoren een 8.8/10 bij onze klanten

Verjaardag ballonnen

Wil je iemand op een originele manier feliciteren? Kijk dan eens naar onze verjaardag ballonnen: de leukste zwevende verrassing uit een doos. Met een verjaardag ballon tovert je gegarandeerd een grote glimlach op het gezicht van de ontvanger, het maakt niet of het nu gaat om een persoon van 50 jaar of 5 jaar.

Verjaardag ballon bestellen – ons assortiment

Wil je een jarige verrassen? Dat komt helemaal goed met een helium ballon, speciaal voor verjaardagen. We vertellen je graag wat meer over ons assortiment:

  • Verschillende soorten verjaardag ballonnen: van ballonnen met de boodschap ‘Happy Birthday’ en ’50 jaar Sarah’ tot originele vormen zoals cupcakes en cijfers. Zo is er op onze website keuze voor iedereen: van jong tot oud!
  • Een ballon is een zeer origineel cadeau: de helium verjaardag ballon komt zo bij het uitpakken de doos uit zweven! Dit is weer heel wat anders dan de vele kaartjes die mensen vaak al krijgen op hun verjaardag.
  • De beste kwaliteit helium ballonnen, we garanderen daarom ook 7 dagen ‘zweefgarantie’.
  • Een verjaardag ballon versturen kan 7 dagen per week, ook op zondag.
  • Tot slot bieden we een snelle levering. Afhankelijk van het tijdstip zelfs nog dezelfde dag, of de dag erna.

Verjaardag ballon versturen

Onze helium ballonnen voor verjaardagen zijn al verkrijgbaar vanaf € 13,50 Ook kun je bij een verjaardag ballon bestelling eenvoudig een persoonlijk kaartje, of een ander bijpassend cadeau zoals een knuffel, chocolade of een tijdschrift toevoegen.

Combineer de verjaardag ballon met een cadeau of boeket

Het is natuurlijk heel leuk als er een verjaardag ballon wordt bezorgd op je verjaardag, maar het kan nog leuker. Je kunt ook cadeaus combineren met je balloncadeau, zo heb je de mogelijkheid om een mooi boeket te combineren, of een fles wijn of champagne. Met een extra toevoeging maak je jouw ballon cadeau nog leuker om te krijgen. Voeg je ook nog een kaartje met een persoonlijke tekst toe bij je verjaardag ballon, dan is jouw verjaardagscadeau helemaal compleet.

Veel gestelde vragen over verjaardag ballonnen

Helium ballon verjaardag? Kies voor deBloemist.nl

Een verjaardag ballon bestellen en versturen is erg eenvoudig bij deBloemist.nl. Selecteer allereerst de gewenste ballon en voeg optioneel een persoonlijk kaartje of bijpassend cadeau toe. Vul daarna de bezorggegevens in en het gewenste bezorgmoment. Wij zullen dan de helium ballon versturen en ervoor zorgen dat de jarige het cadeau op tijd ontvangt!

Terug naar boven