Corokia Plant Bestellen

De Corokia Plant Bestellen online doe je hier!

De Corokia ‘Maori Green’ is een trendy plant die geschikt is voor zowel buiten als binnen. Door de imposante uitstraling is het een stijlvolle plant die in elk interieur zal schitteren. en stijlvol minimalistisch plantje, deze Corokia Maori met zijn piepkleine grijsgroene blaadjes aan kronkelige takken. Staat prachtig in een Scandinavisch interieur!

Corokia cotoneaster Maori Green Zigzagstruikje – set van 2 stuks

ZIGZAGPLANT

Minimalist met sterke roots

De zigzagplant, ook wel bekend als Corokia Maori, is een minimalistische plant met roots die reiken tot aan de Maoristam in Nieuw-Zeeland. Met deze plant haal je een Kinfolk-proof element én rijke stamboom in huis.

KLEUREN & VORMEN

Noem het fragiel en grillig of modern en minimalistisch. De zigzagplant is een stijlvolle verschijning die niet misstaat in een strak huis waarin alles al klopt. Aan de takken van de zigzagplant vind je lederachtige blaadjes die van onder zilverachtig ogen. Sommige soorten van de zigzagplant groeien zelfs kleine stervormige gele bloemen die daarna tot rode bessen kleuren. En heb je al geroken aan de plant?

Waar doet je dit ook al weer aan denken? correct, muskus!

SYMBOLIEK

Bij een plant met zo’n uitgebreide stamboom verwacht je een dito symboliek. De zigzagplant heeft geen eigen symboliek en zal het daarom moeten doen met een bijzonder uiterlijk en de connectie met de Maori. Of wacht, dat is eigenlijk al héél bijzonder.

Waar komt het vandaan?

De zigzagplant is oorspronkelijk een struik die in het wild te vinden in Nieuw-Zeeland. Van oorsprong bood de struik een natuurlijke bescherming tegen de grote plantenetende Moa’s – grote uitgestorven loopvogels die op het eiland vertoefden. De Corokia Maori is ingedeeld in de volledig Nieuw-Zeelandse plantenfamilie Argophyllaceae.

 

Contact

We zijn bloemetjes aan het plukken maar je mag altijd mailen.....

Sending

©2020 Powered by Jotmardrisep for Bloemen en Planten Bezorgen

Disclaimer Kijk voor actuele informatie en prijzen op de website van de betreffende webwinkel. 

Wij zijn een affiliate website en verkopen zelf geen Bloemen en planten.

13 gift en cadeau partners, 7 Bloemenwinkels Online waaronder de top 3 bloemisten

Log in with your credentials

Forgot your details?