Bloemen en Planten Bezorgen Boeket met Vaas

Boeket met Vaas

Bloemen met vaas online bestellen

Boeket met vaas bestellen en bezorgen. Dagvers verwerkt vanuit de bloemenveiling Aalsmeer. 7 dagen per week bezorgd in heel Nederland.

Boeket in vaas laten bezorgen

Helemaal van deze tijd, een los gestoken boeket van verschillende seizoensbloemen in een bijpassende glazen vaas. Wilt u ook een prachtig seizoen boeket in een vaas laten bezorgen, als cadeau voor een kennis, voor u zelf of voor thuis. Bekijk de mooiste seizoen boeketten in allerlei kleuren en combinaties, allemaal inclusief bijpassende vaas.

Bloemen met vaas online bestellen

Op zoek naar een prachtige en gemakkelijke manier om iemand te verrassen? Bestel bloemen met vaas online! Bij ons kunt u een grote selectie aan bloemen bestellen, van rozen tot lelies, van seizoensgebonden bloemen tot exotische bloemen.

Onze bloemen zijn perfect voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea, ziekenbezoek of gewoon omdat. Onze selectie omvat een grote verscheidenheid aan kleuren en soorten bloemen, zodat u altijd iets kunt vinden dat bij de gelegenheid past. En door het bestellen van bloemen met vaas, kunt u ervoor zorgen dat uw cadeau direct klaar is om te geven.

Onze bloemen worden snel en veilig bezorgd waar u maar wilt. U kunt zelfs een specifiek tijdstip aangeven waarop u de bloemen wilt laten bezorgen. Maak uw bloemen nog specialer door de vaas te personaliseren met een naam of boodschap. Bestel nu en verras iemand met een prachtige vaas vol bloemen.

 

Dé bloementrend van dit moment is een hoog-laag-boeket, ook wel een veld-of plukboeket. Een leuke bos met losse bloemen in verschillende kleuren, vormen en lengtes.

Populaire bloemen voor een veldboeket zijn bijvoorbeeld: de gerbera, roos, tulp of in de zomer de zonne bloem.

Een goed boeket valt of staat bij de vaas. Een grote vaas is prettig bij een uitbundig veldboeket maar zorg wel dat de hals wat smaller is, zodat de bloemen goed overeind blijven staan. Een glazen vaas past niet alleen bij elke interieurstijl, de bloemstelen vinden het ook fijn om daglicht te zien en dat komt de boeketjes weer ten goede.

Populair: Plukboeket geel/wit

plukbloeket van diverse enkele gele en witte seizoensbloemen in een bijpassende vaas. geschikt voor elke gelegenheid!
altijd dagverse bloemen van de veiling, gebonden door onze bloembinders.

  • 7 dagen versgarantie
  • dezelfde dag geleverd
  • al meer dan 25 jaar ervaring
  • bezorging de hele week ook op zondag